15 veckor och en sväng till gymet.

imageDet var ett tag sedan jag var på ett gym. Har skött den mesta träningen hemma, ute. Men nu när jag börjat jobba och ändå är i stan så ska det bli mer gymbesök igen.

Glädjande nog märkte jag att jag blivit lite starkare i höger ben (med opererad knäled), att allt runt om knäled  läker sakta men säkert. Det gör inte lika ont längre om jag får till en liten vridning i leden, jag är inte och blir inte lika svullen inuti eller utanpå vid träning. Jodå självklart känner jag av knäled men även smärta och värk går åt rätt håll så att säga….mindre eller på ett annat sätt. Svårt att förklara.

Ikväll var jag med på ett tävlingsmöte agility. Åh det var kul, kändes lite  i ”agilitytarmen”. Lite saknad, längtan. Om jag kommer kunna tävla igen och när står ännu så länge skrivet i stjärnorna.

😉 I morse på skogspromenaden provade jag småspringa några meter. I  själva knäleden kändes det helt ok men ja muskler, senfästen, ligament mm är svaga och ovana det kände jag. Nåja…var sak har sin tid. Tålamod med andra ord. Det har bara gått 15 veckor  sedan operationen.

Om lenaarvidsson

Hundägare som bloggar om allt möjligt: hundträning, konditionsträning, kost m.m.
Det här inlägget postades i Agility, Träning, Vardag och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s