Nya/gamla intressen väcks till liv…

I och med att jag slutat med agility så har jag fått mer tid till att göra annat. Nu med en ny knäled (må vara fortfarande under rehab) så har jag möjlighet att göra annat. Ta upp gamla intressen, prova något nytt.

Agility saknar jag inte alls, det känns som ett avslutat kapitel. Roligt då och det räcker. Ingen längtan efter det. Att träna för skoj skull någon gång då och då kommer jag säkert göra men inget mer.

Just nu är även rallylydnad lagd på vilohyllan. Har ingen lust med det just nu. Men det finns som sagt annat.

Viltspår…

img_2510

Diesel är viltspårchampion. Med honom har jag gått en hel del viltspårsprov, gått eftersökskurs samt att han är tillgänglig som spårande eftersökshund i ett jaktlag och har fått göra några jobb. Diesel börjar dock bli till åren, fyller 12 år i slutet av mars.

img_3064

Så nu är det Wesslans tur att utbilda sig inom viltspår. Började lite smått förra året och kommer fortsätta med det i år.

Jägarexamen.

image

2008 klarade jag teoriprovet, sedan kom ”andra intressen ivägen”. 16 augusti 2016 började jag övningsskjuta igen och den 17 september 2016 hade jag en komplett jägarexamen.  Vapenskåp, licens och i oktober blev jag ägare till min första älgstudsare. Men enda jakt och som sällskap var älgjakten 2016. Men…i år så blir det egen jakt.

Långfärdsskridskor!

img_3982

Något nytt jag en tid funderat på, som komplement till snöfattiga vintrar.  Nu på rean köpte jag utrustningen.  Återstår att se om det blir något åka de denna säsong (vädret), annars blir det nästa säsong.

Min gamla trotjänare cykeln fick i augusti 2016 nya pedaler, kombipedaler.image

Så att jag kan varva mellan cykelskor och vanliga. cykeln…av bra kvalitet börjar bli till åren och lite sliten…men ja rullar nog ett tag till.

Om lenaarvidsson

Hundägare som bloggar om allt möjligt: hundträning, konditionsträning, kost m.m.
Det här inlägget postades i Agility, Jakt, Knäoperation, Rallylydnad, Träning, Vardag, Viltspår och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s