Jogg och hundmat…

Stack ut på en tre km lugn jogg/lufs på mjuka skogsstigar med Diesel och Wesslan ikväll. Andra joggingrundan denna vecka. Korta sträckor men jag skyndar långsamt. Fantastiskt att kunna jogga igen utan smärta och upphakningar. Det är ju den här årstiden då jag har svårt för att ”krypa in” på ett gym eller köra spinning. Förra året då var jag ju tvungen, i och med rehab efter knäprotesoperation. Så att kunna varva promenader med jogging, köra lite övningar utomhus  – det gillar jag.

Hundmat…

Jag har nog sagt det förr, säger det igen, det märks väl att vi åter igen har tre hundar. Det går helt klart åt mer rå mat. Märks i frysarna, börjar bli utrymme för att kunna köpa lite för att få till bra variation….har mycket vilt (älg och hjort) men mindre av annat.

Köpte fem kilo kycklinghals från Ockelbo Kyckling. Bra ätbara ben till liten Krut, han får ju andra ben med men de är inte lika ätbara ännu för en liten Krut.

Har beställt en halv tunna hackad nötblandning och en tunna hackad nötvåm från ett slakteri som ska hämtas tisdag nästa vecka. En tunna är 20 kg så…30 kg totalt.

Om lenaarvidsson

Hundägare som bloggar om allt möjligt: hundträning, konditionsträning, kost m.m.
Det här inlägget postades i Hund, Hundmat, Knäoperation, Träning, valp, Vardag och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s