Den sjukskrivne piraten Wesslan…

Igår (onsdag) morse togs trycktampong bort. Än syns inte direkt någon fördjupning, att ögat saknas men det beror bl.a. på att det lagts en vätska i ögonhålan som ska ta hand om ev blodrester mm. Den vätskan försvinner av sig själv.

En piggare Wesslan som så klart går på smärtstillande. Nyopererad som han är, ska han ta det lugnt…vilket inte är det lättaste att få en jaktcocker att förstå. Minns hur det var efter korsbandsskadan…

Lugna långsamma korta promenader. Utan krage.  Har gått till närmsta skogsstig så att han får känna lite ”skog” under tassarna, fått söka lite godis där på den breda stigen. Under de här stillsamma långsamma korta promenaderna så stannar Wesslan då och då framför mig…tittar och det ser ut som om han undrar ”- men matte är du sjuk? Varför går du så långsamt och varför blir det så korta promenader?” Liten pirat vill inte vara sjukskriven!

Nå han äter med god aptit, gör ifrån sig både nr 1 och 2 på de korta promenaderna….och vilar när han kommer in. Det får bli lite  trix  inomhus…dutta på min hand, leta godis.. ja lite sådana här små lugna övningar…för att göra honom lite nöjdare.

Igår kväll beställde jag något jag tidigare tänkt köpa…men aldrig blivit av. Tänkt att lära in som ett litet trix…vore ju särskilt bra nu med en sjukskriven pirat.

En receptionsklocka! Lära Wesslan och Krut att plinga på den!

Om lenaarvidsson

Hundägare som bloggar om allt möjligt: hundträning, konditionsträning, kost m.m.
Det här inlägget postades i Hund, Spaniel, Vardag och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s